Välj en sida
Svensk Fastighetsförmedling förlänger samarbetet med StarkRelation
Vi inledde samarbetet med Svensk Fastighetsförmedling under 2014 och sedan dess har vi byggt en stark, trygg och långsiktig relation. Inom ramen för pågående ramavtal levererar StarkRelation en skräddarsydd lösning som inkluderar telefoni, växel och print till kontoren inom koncernen. Nu väljer Svensk Fastighetsförmedling att förlänga samarbetet och deras IT-chef Hampus Wikström berättar mer om det.

– Vi på huvudkontoret hjälper kedjan med ramavtal och upphandling, däribland telefoni- och växellösningar samt skrivare. Min upplevelse av StarkRelation och Pers leverans är att den är pålitlig och konkurrenskraftig. De erbjuder en lönsam tjänst och framför allt en väldigt bra service. Under de senaste 10 åren har de hjälpt kedjan med en stabil och säker lösning som är betydelsefull för vår verksamhet och vi är glada över att förlänga ett lyckat samarbete.


Användarvänliga tjänster inom telefoni och print

Svensk Fastighetsförmedling har som syfte att skapa ett hållbart boendeliv och kommunikationen är ett betydelsefullt verktyg i arbetet. Den behovsanpassade lösningen som levereras till företaget har visat sig vara säker, kostnadseffektiv och användarvänlig. Tack vare samarbetet kan all administration kring telefoni och print outsourcas medan fokus läggs på slutkunden.

– Det jag hör från kedjan är bara positivt kring StarkRelation. Det vanligaste är att jag får höra när något inte fungerar med leverantörer och jag får ingen sådan feedback, vilket är ett gott tecken då det tyder på att allt fungerar och rullar på. Pers styrka är att han är duktig på att vårda relationer och säkerställa en leverans av hög kvalitet.

 

 

Vi tackar Svensk Fastighetsförmedling för ett fint samarbete och ser fram emot många fler år tillsammans!

20 augusti, 2024

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.